ЦОТК "ТЕНТ"
Почетна Упис чланова

Учествовање Школе фолклора ЦОТК ''ТЕНТ'' на традиционалној манифестацији "Дечији фестивал фолклора”

Поводом општинске славе Свете Тројице, Градска општина Обреновац организује традиционалну манифестацију ”Дечији фестивал фолклора".
Поред Центра за очување традиције и културе ''Термоелектране Никола Тесла'' у чествују и: КУД Стублине, КУД Скела, АНИП Круна, ДНКТ ЈЕКА, КУД Прва Искра, КУД Купиново, фолклорна секција ОШ Грабовац, КУД Жарковац-Рума, КУД Шумадија Младеновац, КУД Славко Манојловић Младеновац, КУД Диоген, КУД Чачак и гости из Мађарске, Бугарске и Македоније.

ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА:

- учешће чланова Омладинског ансамбла ЦОТК ''ТЕНТ'' на фестивалу фолклора у Младеновцу у суботу, 15. јуна..-
-смотра 10 кудова са територије наше општине која укључује и чланове Трећег ансамбла ЦОТК ''ТЕНТ'' и са територија суседних општина у Стублинама испред Дома културе у суботу, 15. јуна са почетком у 18.00 часова.-
-пред завршно вече фестивала, 16.06. у недељу, чланови Школе фолклора ЦОТК ''ТЕНТ'' учествују у литији. Колона ће се формирати испред Цркве Силаска Светог Духа на апостоле у 9.45 часова, а литија ће кренути у 10.00 часова. Литија ће се кретати Улицом Краља Петра Првог до Ц маркета, затим ће скренути у Улицу Вука Караџића до општине Обреновац. Испред Општине најмлађи чланови Школе фолклора ЦОТК ''ТЕНТ'' ће одржати наступ. .-Администратори и аутори сајта:

 

- Кристина Гагић e-mail:

/ kgagic999@gmail.com /

 

- Ана Ћорломановић e-mail: /

ana.corlomanovic@gmail.com /

Контакт:
011/8724-394

/office@cotktent.rs/
Улица: Војводе Мишића 226,
11500 Обреновац, Република Србија

Copyright © 2018.