ЦОТК "ТЕНТ"
Почетна Упис чланова

Чланови Извођачког ансамбла, Народног оркестра и Певачке групе „Ђурђе“ на 17. „Купусијади“ која је одржана у Мрчајевцима

Чланови Центра за очување традиције и културе „Термоелектрана Никола Тесла“ су ове године узели учешће на седамнаестој „Купусијади“ која је одржана у Мрчајевцима, селу поред Чачка.

Наше неуморне чланове и чланице, чија је игра тог јутра одјекивала целом Србијом из емисије „Жикина шареница“, није спречило да исту енергију пренесу и на грађане, учеснике и посетиоце „Купусијаде“ у Мрчајевцима 14.9.2019. године. ЦОТК „ТЕНТ“ је тог дана делио сцену са КУД-ом „Дуле Милосављевић Желе“ из Чачка.

Извођачки ансамбл, Народни оркестар и певачка група „Ђурђе“ улепшали су вече „Играма из Црноречја“, „Играма из централне Србије“, „Влашким обичајима из села Дубока“, „Играма из Владичиног Хана“ и песмама „Не ломи ми лојзе“ из централне Србије, бугарском песмом „Сокол ми литна јано“ и „Ђурђа девојка“ из јужне Србије.

Ове три секције су још једном показале да су тим и да се поред песме и игре могу похвалити веродостојном глумом на сцени и да су неке од важнијих особина овог Центра интегрисаност и подршка.Администратори и аутори сајта:

 

- Кристина Гагић e-mail:

/ kgagic999@gmail.com /

 

- Ана Ћорломановић e-mail: /

ana.corlomanovic@gmail.com /

Контакт:
011/8724-394

/office@cotktent.rs/
Улица: Војводе Мишића 226,
11500 Обреновац, Република Србија

Copyright © 2018.