Upis novih članova u Kulturno-umetničko društvo "TENT" - Pridružite nam se!

Kulturno-umetničko društvo "Termoelektrane Nikola Tesla" sa zadovoljstvom objavljuje otvaranje upisa za nove članove u našu školu folklora, narodni orkestar, sekciju veterana i sekciju rekreativaca. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i postanu deo naše velike porodice koja neguje srpsko folklorno nasleđe.

Škola folklora je namenjena deci i mladima koji žele da nauče tradicionalne igre, pesme i nošnje. Naši iskusni rukovodioci će ih voditi kroz korake i tehniku, razvijajući njihov talenat i ljubav prema folklornom izražavanju.

Narodni orkestar je otvoren za sve ljubitelje muzike koji sviraju tradicionalne instrumente ili imaju iskustvo u muziciranju. Uz našeg šefa orkestra, zajedno ćemo stvarati predivnu muziku i pratiti igrače na sceni.

Sekcija veterana je namenjena iskusnim folklornim igračima koji žele da nastave svoje umetničko putovanje i dele svoje bogato iskustvo sa mlađim generacijama. Ovo je prilika da se ponovo okupimo, negujemo tradiciju i nastupamo na raznim manifestacijama.

Sekcija rekreativaca je idealna za sve koji žele da se opuste, uživaju u igri i pesmi. Ova grupa je otvorena za sve uzraste i nivoe iskustva, pružajući priliku za druženje i sticanje novih prijateljstava.

Za više informacija o upisu i aktivnostima našeg društva, posetite stranicu "Upis clanova" na našem sajtu ili nas kontaktirajte putem navedenih kontaktnih informacija. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i odgovoriti na sva pitanja.

Pridružite se Kulturno-umetničkom društvu "Termoelektrane Nikola Tesla" i iskusite lepotu srpskog folklora kroz igru, muziku i zajedništvo. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom deljenju ljubavi prema našoj kulturnoj baštini.