Kulturno-umetničko društvo "Termoelektrane Nikola Tesla" osvaja drugo mesto i nagradu za najbolje izvođenje na BelgradeAward-u

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas o izvanrednom uspehu Kulturno-umetničkog društva "Termoelektrane Nikola Tesla" na ovogodišnjem BelgradeAWARD takmičenju. Naša ekipa je osvojila drugo mesto i prestižnu nagradu za najbolje izvođenje koreografije.

Ovaj značajan uspeh predstavlja rezultat neprekidnog truda, strasti i izuzetnog talenta naših članova. Njihova posvećenost i izvanredna veština u izvođenju koreografija istakli su nas među mnogobrojnim takmičarima.

Posebno smo ponosni na nagradu za najbolje izvođenje jer ona odražava našu sposobnost da prenesemo umetnost i emocije kroz igru. Ovaj uspeh je postignut timskim radom, stručnim vođstvom našeg rukovodioca i uzajamnom podrškom unutar našeg društva.

Ova nagrada nas inspiriše da nastavimo razvijati se, istraživati nove ideje i donositi radost publici kroz naše koreografije. Verujemo da je ovo tek početak mnogih uspeha koje ćemo postići u budućnosti.